Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Не е играл близо година: Защитник на ЦСКА аут за още месец, времето му в клуба изтича

20 март 2024, 11:41 часа •
Реклама

Проблемите за защитник на ЦСКА продължават. Става въпрос за левия бранител на „червените“ Брадли де Нойер, който все още не може да се възстанови от контузия. Нидерландецът е аут от терените вече 10 месеца, а днес колегите от „Тема спорт“ съобщиха, че ще са му необходими поне още 4 седмици, за да се завърне в игра.

Де Нойер още не тренира с топка

Брадли де Нойер скъса кръстна връзка в края на миналия сезон. 26-годишният футболист се подложи на операция, но за момента възстановяването му върви доста по-бавно от очакваното. Де Нойер все още не е започнал занимания с топка, което означава, че ще му трябва поне месец, за да може да бъде на разположение на Нестор Ел Маестро.

Брадли де Нойер

Договорът на Брадли де Нойер изтича

Дългото отсъствие на Брадли де Нойер от игра може да се отрази много лошо на бъдещето му в тима. Причината е, че договорът му с ЦСКА изтича след края на сезона. Очакваше се шефовете да вземат решение дали да му предложат да го поднови тази пролет. Засега обаче няма изгледи, че нидерландецът ще получи нов контракт, тъй като не играе, а „червените“ вече търсят футболист на неговия пост.

Днес пък стана ясно, че основен футболист на ЦСКА виси за дербито с Левски.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес