Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Напиращ да напусне Левски размисли, преговаря за нов договор на "Герена"

13 септември 2023, 10:28 часа • 6833 прочитания

Един от основните футболисти на Левски Жереми Петрис е преосмислил бъдещето си и вече е готов да преговаря за нов договор на стадион "Георги Аспарухов", съобщава "Мач Телеграф". Крайният бранител дълго време отказваше да преговаря за подновяване на контракта му със "сините", но позицията му се е променила.

Левски преговаря с Жереми Петрис за нов договор

Договорът на Жереми Петрис с Левски е до лятото на 2024 година, като има реална заплаха "сините" да го изпуснат без пари. Първоначално той отказваше да приеме условията на клуба за нов договор, но сега вече е започнал преговори с ръководството на столичния тим.

Жереми Петрис

Петрис е сред най-апетитните играчи на "сините"

Жереми Петрис бе доведен на "герена" от Станимир Стоилов, като първоначално бе с временен договор, а след това остана и за постоянно. През това лято се заговори, че Петрис е желан от българския шампион Лудогорец, но до сделка така и не се стигна.

Специализираният портал Transfermarkt оценява Петрис на 800 хиляди евро. Освен от развоя със защитника, в Левски могат да са доволни и от отношението на бразилците в клуба (подробности четете в линка).

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес