Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Нападател на България преди Лигата на нациите: Време е за резултати

07 октомври 2024, 13:55 часа • 389 прочитания

Централният нападател на националния отбор на България Георги Минчев говори пред медиите преди мачовете от турнира Лига на нациите срещу Люксембург и Северна Ирландия. Офанзивният футболист е категоричен, че е време „лъвовете“ да започнат да постигат резултати в надпреварата, особено след добрите двубои с албионците и Беларус.

Минчев заяви, че предстоящите двубои с Люксембург и Северна Ирландия са много важни за националния тим. Той също така допълни, че футболистите ни трябва да продължат да си вярват и да се представят във възходяща линия.

Какво каза Георги Минчев?

Национален отбор по футбол на България

„Много важни мачове. Надявам се отново да получим подкрепата на хората и да продължил във възходящата линия. Вече е време за резултати. В момента най-важното за националния отбор са именно те. Готови сме за резултатите, особено след положителните игри в последно време, които ни дадоха допълнително самочувствие“.

„Трябва да продължим да си вярваме, да усетим подкрепата на хората и да продължим да играем по същия начин. Трябва да се раздаваме във всеки мач, за да побеждаваме. Хората в Пловдив обичат много футбола и подкрепата им е доста по-силна. Видяхте, че в Пловдив атмосферата бе невероятна“.

„Страхотно се чувствам в новия ми отбор в Турция. Чувствам се добре, играем добре, в момента сме на две точки от първото място, гоним промоция. В Турция влагат много във футбола, футболът им се разви много през последните години. Много българи играят там, разбира се и г-н Стоилов е там. Надяваме се това да е трамплин повече български футболисти да играят там“.

ОЩЕ: "7 милиона българи - 7 милиона състава": Илиев обясни защо не вика много нови (ВИДЕО).

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес