Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Най-скъпият в ЦСКА: Ние сме най-силният отбор, дължим на феновете ни да спечелим титлата

25 октомври 2023, 14:13 часа • 1357 прочитания

Най-скъпото лятно попълнение на ЦСКА Матиас Фаетон сподели, че „червените“ са най-силният отбор в Първа лига и трябва да спечелят титлата, тъй като го дължат на феновете си. Националът на Гваделупа говори пред колегите от „Диема“ след отличното си представяне срещу Пирин през уикенда, когато вкара първия си гол за „армейците“.

Матиас Фаетон бе категоричен, че е наясно с качествата, които притежава, но в началото му е било трудно в ЦСКА, тъй като му е бил необходим период за адаптация. Офанзивният футболист допълни, че Първа лига е доста силно първенство със силни отбори, но съставът на Нестор Ел Маестро е над всички конкуренти.

ОЩЕ: Шеф на ЦСКА: Със сигурност ще имаме стадион, абсурдна жалба стопира проекта

„Надявам се да продължа по същия начин“

Фенове на ЦСКА

„Много съм щастлив, че открих головата си сметка за клуба. Аз не съм важен, а целият отбор. Важно е да побеждаваме като отбор. Искам да играя във всеки мач, но е нормално да има период на адаптация, ще давам всичко от себе си. Знам качествата, които притежавам. Обичам да се надигравам един на един, мога да вкарвам, да давам асистенции и срещу Пирин го показах“.

„Щастлив съм от победата, ние сме най-силният отбор и трябва да печелим всеки мач. Надявам се да продължа по същия начин. Беше тежък двубой. Щастлив съм от успеха. Първенството е силно, има много силни отбори, следващият ни съперник Арда е такъв. Няма да е лесно. Надявам се да зарадваме феновете. Нашата цел е да станем шампиони, дължим го на феновете“, каза Фаетон.

Днес се заговори, че ЦСКА ще разкара един от капитаните си след края на сезона.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес