Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лудогорец – Динамо Батуми: Кога и къде да гледаме първия мач на „орлите“ в Шампионска лига?

10 юли 2024, 07:00 часа • 1222 прочитания

Лудогорец посреща днес Динамо Батуми в първи мач от първия квалификационен кръг на Шампионска лига. Футболистите на Георги Дерменджиев, както и ръководството на клуба, са пределно мотивирани да опитат да влязат в груповата фаза на най-комерсиалната надпревара в Европа.

ОБНОВЕНА: Лудогорец допусна странен гол, но си осигури комфортен аванс преди реванша в Грузия (ВИДЕО)

Лудогорец – Динамо: Начален час и ТВ

Двубоят срещу Динамо Батуми ще бъде първи за българския шампион през новия сезон. До момента „орлите“ водиха подготовка, но вече трябва да се фокусират върху предстоящата кампания. Грузинският тим, от своя страна, вече изигра два официални мача и футболистите на Динамо са готови да поднесат изненадата в първия квалификационен кръг на Шампионска лига.

Лудогорец Аслак фон Витри Ивайло Чочев Якуб Пьотровски

В колко часа започва Лудогорец – Динамо Батуми?

Срещата между Лудогорец и Динамо Батуми ще се играе тази вечер на стадион „Хювефарма Арена“ в Разград. Мачът е с начален час 21:00. Реваншът между двата тима пък е насрочен за следващата седмица.

Коя телевизия ще предава Лудогорец – Динамо Батуми?

Мачът между Лудогорец и Динамо Батуми ще бъде предаван пряко в българския телевизионен ефир. Каналът, който ще излъчва срещата е Диема спорт. Ако нямате възможност да гледате двубоя, то може да проследите Лудогорец – Динамо Батуми НА ЖИВО в Sportlive.bg.

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: Хегемонът Лудогорец ще царува колкото Стефка Костадинова.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес