Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Любо Пенев отново изригна: ВАР ни открадна 4 точки

23 септември 2023, 18:06 часа • 4406 прочитания

Треньорът на Хебър Пазарджик Любослав Пенев за пореден път изрази недоволството си от родното съдийство и използването на системата ВАР. Той заяви, че в последните четири мача системата за видеонаблюдение е лишила отбора му от 4 точки.

Пенев има претенции за мача с Локомотив Пловдив

Единият от двубоите, които Любослав Пенев най-вероятно визира е срещата с Локомотив Пловдив в края на август, когато „смърфовете“ се наложиха с 4:3 като гост. Тогава бившият голмайстор имаше сериозни претенции към съдийството в мача и факта, че при няколко спорни ситуации за евентуално отсъждане на дузпа ВАР не се е намесил.

Хебър Пазарджик

„Ние играем добър футбол, представяме се достойно. Поредна загуба, четвърта в случая. Вече коментирахме първите две. ВАР ни открадна 4 точки. ВАР е помощник на главния съдия. Това е минало. Да, загубихме днес. Многото необясними индивидуални грешки засенчиха нашата игра. Първите 15-20 минути имахме пълен контрол, но трябва да изчистим грешките“, обясни Пенев.

Любо Пенев не бе доволен от ранния час на мача с Арда

Той сподели, че е доволен от израстването на неговите футболисти в последните мачове и допълни, че допускането на грешки е нещо напълно нормално. Пенев обаче разкритикува БФС за ранния час на двубоя с Арда.

„Има и друг фактор, който повлия на двата отбора да направим още по-добър мач. Лятото не е свършило, мачът се игра в 15:00 часа на 35 градуса. Не е нормално това. Прекалено топло е за хората, които гледат футбола, какво остава за момчетата на терена“, каза Ел Голеадор.

По-рано днес Хебър нямаше никакви шансове срещу Арда.

 

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес