Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Любимецът на феновете на ЦСКА Фернандо Каранга с ласкави думи за България (ВИДЕО)

22 февруари 2024, 20:53 часа • 975 прочитания

Любимецът на феновете на ЦСКА Фернандо Каранга се изказа изключително ласкаво за България. Бразилецът определи страната ни като свой "дом" и "втора родина". Той даде интервю за клубната телевизия преди дербито на върха с Черно море.

Легендарна българска песен озвучава интервюто на Каранга

„Много съм щастлив, че се завърнах у дома. Това е моят дом, моята втора родина. Обичам много България. Носи ми радост и щастие“, заяви Каранга, а от "Армията" са решили да сложат на фон песента "Я кажи ми, облаче ле бяло". Това е само кратък откъс от целия материал с участието на футболиста.

ОЩЕ: Герой за ЦСКА: Ние сме по-добър отбор от Лудогорец

ВАР-ът на Actualno

Интервюто на Каранга излиза преди дербито с Черно море

Неговото интервю се очаква с голям интерес от "червените" привърженици, които в петък ще могат да изгледат пълната му версия. Записът на бразилеца ще излезе в навечерието на ключовото гостуване на стадион "Тича" във Варна.

Фернандо Каранга вкара 31 гола в 42 мача за ЦСКА и през лятото на 2018-а бе продаден на китайския Хенан. За последно нападателят игра за втородивизионния китайски отбор Цзинан. Той вече направи своя повторен дебют за "армейците" - при победата над Ботев Враца (подробности четете в линка).

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес