Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Локомотив София – Левски: Кога и къде да гледаме първия мач на „сините“ от новия сезон?

20 юли 2024, 15:45 часа • 2389 прочитания

Локомотив София посреща днес Левски в първия мач на двата тима от новия сезон в Първа лига. Столичните отбори са пределно мотивирани да стартират с успех, което може да се отрази благоприятно на представянето им до края на кампанията.

Локомотив – Левски: Начален час и ТВ

Локомотив София наскоро смени собствеността си и „железничарите“ със сигурност ще искат да покажат на новото ръководство, че не е допуснало грешка. Освен това тимът е с нов треньор – Иван Колев, който се е доказал през годините.

Левски пък завърши последния шампионат на четвърто място и не успя да се класира за Европа. „Сините“ вече са с нов треньор в лицето на Станислав Генчев, който през миналата кампания бе начело на сензацията – Крумовград.

Локомотив София

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: Евро 2024 свърши, време е за Първа лига

В колко часа започва Локомотив София – Левски?

Двубоят между Локомотив София и Левски е втори от днешната програма на Първа лига. Срещата ще стартира в 21:15 часа. Мачът ще се състои на стадион „Локомотив“ в столичния квартал „Надежда“.

Коя телевизия ще предава Локомотив – Левски?

Мачът между Локомотив София и Левски ще бъде предаван пряко по телевизията. Каналът, който ще излъчва срещата е Диема спорт. Ако нямате възможност да гледате двубоя, то може да проследите Локомотив София – Левски НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Вчера пък наставникът на Левски Станислав Генчев заяви, че тимът му е готов за успешен старт на сезона.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес