Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Локо София - ЦСКА: Кога и къде да гледаме столичното дерби в Първа лига?

16 септември 2024, 09:36 часа • 2925 прочитания

Тази вечер българският гранд ЦСКА гостува на Локомотив София в столичното дерби от efbet Лига. "Червените" ще опитат да покажат реакция след паузата за националните отбори, а феновете им се надяват да видят както положителен резултат, така и добра игра.

Локомотив София - ЦСКА: Дата, час, ТВ

ЦСКА стартира кошмарно сезона, като има пет загуби и само една победа в първите си шест мача. Лошото начало доведе и до треньорска рокада, като Томислав Стипич бе освободен, а на негово място дойде Александър Томаш. Именно той ще опита да върне ЦСКА на победния път.

Локомотив София - ЦСКА

В колко часа започва столичното дерби

Локомотив София започна новата кампания с две победи, три равенства и две загуби, като е 10-и в подреждането. "Железничарите" ще искат да спрат ЦСКА на негостоприемния си стадион в квартал "Надежда". Срещата между Локо София и ЦСКА е днес (16 септември) от 19:45 часа.

Коя телевизия ще излъчи ЦСКА срещу Локо Сф

Двубоят между двата столични тима ще бъде излъчен и пряко в българския телевизионен ефир. Телевизията, която ще предава мача, е Diema Sport. Ако нямате възможност да гледате срещата, то можете да проследите Локо София - ЦСКА НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес