Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Левски удари на камък - не може да се отърве от нежелан футболист

22 юли 2024, 09:32 часа • 848 прочитания

Ръководството на Левски засега удря на камък в опитите си да разтрогне договора на полузащитника Патрик Мислович, съобщава "Тема Спорт". Столичани искат да прекратят отношенията си със словака, но халфът не желае да напусне по взаимно съгласие.

Левски иска да разтрогне с Патрик Мислович

Договорът на Мислович с Левски е до края на 2026 година. Мислович и неговият агент нямат намерение да си тръгват толкова лесно от "Герена". Станислав Генчев и компания обаче са убедени, че Мислович няма място в състава и договорът му трябва да бъде разтрогнат.

Патрик Мислович

Мислович не попада в плановете на Станислав Генчев

На стадион "Георги Аспарухов" имат широк избор от полузащитници, а Мислович не попада в ротациите на Генчев. Това се видя и в първия мач срещу Локомотив София, когато словакът дори не бе част от групата на отбора.

Мислович пристигна в Левски едва през зимата от Жилина. Той изигра 14 мача за "сините", като не успя да се разпише. На "Герена" не смятат да разчитат на него занапред и затова водят разговори с футболиста за разтрогване на договора му.

Междувременно стана ясно и къде ще продължи кариерата си Андриан Краев, който пък отказа да преподпише с Левски и напусна "Герена" в края на миналия сезон (подробности четете в линка).

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес