Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Левски смаза новак в Първа лига във втората си контрола, нов с дебютен гол (ВИДЕО)

29 юни 2024, 20:30 часа

Левски записа втората си победа в контролите преди старта на новия сезон, след като се наложи с категоричното 5:0 над състава на Септември София. Попаденията за „сините“ реализираха Асими Фадига, Майкон, за когото това е дебютен гол с екипа на столичани, Марин Петков, Преслав Бачев и Евертон Бала.

Реклама

Левски смаза Септември през първата част

Нa живo: "Левски" - "Септември" (Сф), контролна среща

🎥⚽ Нa живo: "Левски" - "Септември" (Сф), контролна среща #Подготовка #ВсичкиЗаедно #ЛевскиЕВечен #110ГодиниЛевски #ИсториятаВдъхновява #ФланелкатаЗадължава

Posted by ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI on Saturday, June 29, 2024

Левски стартира по отличен начин срещата и поведе още в 9-ата минута. Марин Петков изведе Асими Фадига на добра позиция и той с мощен удар не остави никакви шансове на стража на Септември. Само пет минути по-късно „сините“ поведоха с 2:0. Фадига намери новото попълнение Майкон, който с изстрел в долния ляв ъгъл на вратата матира Шейтанов.

Столичани продължиха да натискат съперника си като в края на първото полувреме реализираха трети гол. Той бе дело на Марин Петков, който се възползва от добро подаване на Асими Фадига в наказателното поле.

Левски вкара още два до почивката

⚽Старши-треньорът на "Левски" Станислав Генчев определи стартовите 11 за втората контрола на „сините“ от лятната...

Posted by ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI on Saturday, June 29, 2024

След почивката Левски продължи да мачка Септември и направи преднината си 4:0 в 51-ата минута. Преслав Бачев бе изведен на добра позиция от Фабио Лима и с едно докосване се разписа.

Шест минути по-късно Левски реализира пети гол. След авантаж, даден от Волен Чинков, топката попадна в Евертон Бала, който с мощен удар вкара за 5:0. До края на мача повече попадения не паднаха и „сините“ се поздравиха с разгромна победа.

В първата си контрола Левски се наложи над Спартак Плевен.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес