Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Левски се оглежда в Първа лига за потенциален заместник на Пламен Андреев

28 август 2024, 13:53 часа • 708 прочитания

Трансферът на Пламен Андреев във Фейенорд вече не е сигурен, но възможността за него не отпада. След като от тима не успяха да продадат Джъстин Байлоу, чийто заместник щеше да е стража на Левски, Андреев е изправен пред избора дали да остане на "Герена" или да бъде трети избор в нидерландкия състав. А подобна изходяща сделка би принудила "сините" да търсят спешно подсилване с нов вратар.

Стражът на Локо Пловдив в полезрението на Левски 

От ръководството на Левски вече са започнали да разглеждат няколко опции, като "Тема Спорт" разбра, че едно от обсъжданите имена е това на стража на Локомотив Пловдив - Мартин Луков. В момента 31-годишният вратар лекува контузия в коляното, но се очаква да се завърне в игра след паузата за националните отбори. Луков е юноша на Левски и отлично познава обстановката на "Герена".

Мартин Луков

В момента "сините" разполагат с Матей Маркович и Иван Андонов. Андонов обаче е измъчван от травма в китката и не е ясно кога ще се завърне към нормални тренировки. В Левски възлагат големи надежди към 16-годишния Огнян Владимиров, с когото наскоро подписаха първи професионален договор, но за момента той е далеч от трета опция за вратарския пост и затова се търси опитен вариант под рамката.

ОЩЕ: Новак в Първа лига иска двама от Левски

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес