Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Левски постави Лудогорец в непозната позиция, но Захари Сираков има един голям коз

17 септември 2024, 21:26 часа • 6839 прочитания

13-кратният пореден шампион на България Лудогорец е в позиция, която е непозната за клуба. Тимът е в ролята на догонващ в първенството, като изостава с три точки от лидера Левски. "Зелените" обаче са с два мача по-малко, а в сряда тимът се изправя срещу Славия в отложен мач от втория кръг на efbet Лига.

Лудогорец трябва да догонва Левски

Левски стартира много силно кампанията с шест победи в първите си осем мача, с което си заслужи да е водач в класирането. Лудогорец обаче все още няма загуба от началото на сезона, като има пет победи и едно равенство. Тимът няма право на грешки, защото "сините" изглеждат като сериозен опонент този сезон.

Захари Сираков

"Орлите" ще търсят победа срещу Славия с безупречна отбрана

В момента разградчани са водени от Захари Сираков, който не робува на имена, а на отборната игра. Освен това той има и един много голям коз и това е защитата. Лудогорец е с най-силната отбрана в първенството, която е допуснала само един гол в шест мача. Именно това се очаква да бъде ключът към успеха и срещу Славия.

Ако Лудогорец победи Славия, тимът ще се изравни по точки с Левски, и то с мач по-малко. Така "зелените" вече ще излязат от позицията на догонващ и ще се върнат в по-познато русло на отбор, който контролира битката за титлата и държи нещата в свои ръце.

ОЩЕ: Лудогорец рискува да изпусне Якуб Пьотровски без трансферна сума

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес