Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Левски обвърза основен халф с дългосрочен договор

23 април 2024, 17:02 часа • 2214 прочитания

Левски обвърза един от основните си полузащитници с дългосрочен договор. Става въпрос за 19-годишния младежки национал на България – Асен Митков. Настоящият контракт на халфа със „сините“ бе до лятото на 2025-та, а новото споразумение ще го задържи на стадион „Георги Аспарухов“ до 2027-ма.

Митков се превърна във водещ играч на „сините“

✍️ „ПФК Левски“ удължи до лятото на 2027 година договора на полузащитника Асен Митков. 💙 Юношата на клуба дебютира за...

Posted by ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI on Tuesday, April 23, 2024

Асен Митков се представя на доста високо ниво през настоящата кампания. 19-годишният полузащитник е един от основните футболисти в състава на Николай Костов като до момента е изиграл общо 28 мача за Левски във всички турнири. В тях той е реализирал 2 попадения и е направил две асистенции.

💙Нашият №10 ✍️2027 #ВсичкиЗаедно #ЛевскиЕВечен #НовДоговор

Posted by ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI on Tuesday, April 23, 2024

„Това е оценка за работата ми“

Щастлив съм, че днес удължих договора си с Левски до 2027 година. За мен това е оценка за работата ми през последните...

Posted by Asen Mitkov on Tuesday, April 23, 2024

"Щастлив съм, че днес удължих договора си с Левски до 2027 година. За мен това е оценка за работата ми през последните месеци, в които получих възможност да покажа качествата си на терена. Благодаря за доверието", написа Митков в една от социалните мрежи.

Преди дни стана ясно, че Митков ще бъде на линия за плейофите в Първа лига.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес