Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Красив гол на Ето'о остави Ботев Пловдив непобеден в Първа лига (ВИДЕО)

04 август 2024, 23:11 часа • 2112 прочитания

Ботев Пловдив постигна минимален успех с 1:0 над Крумовград в двубой от третия кръг на Първа лига. Единственото попадение в срещата падна в 51-вата минута, а негов автор бе Джеймс Ето'о, който вкара с красив изстрел. Така "канарчетата" остават непобедени в родния елит със 7 точки в актива си.

Ботев Пловдив загря за Лига на конференциите с минимален успех

На стадиона на футболния комплекс "Никола Щерев - Старика" "жълто-черните" стартираха много силно. Кристиан Нвачукву и Антоан Конте пропуснаха хубави възможности. Малко по-късно Ханс Кристиан Бернат демонстрира своя рефлекс на другата врата. В края на полувремето се случи и най-интересното. 

ОЩЕ ОТ ПЪРВА ЛИГА: След отпадането от Европа: Черно море се издъни срещу Локо София (ВИДЕО)

ВАР-ът на Actualno

Ето'о вкара хубав гол

Янко Георгиев внимаваше и изби шут на Балоянис, който беше рикоширал във футболист на Крумовград. В 40-ата минута пък Диего Рапосо пропиля златна възможност за символичните домакини. Логичното се случи в 52-рата минута, когато Попов подаде към Ето'о. Халфът нанесе много хубав изстрел, с който преодоля съперниковия страж за 1:0.

Нвачукву уцели греда

Ботев Пловдив можеше да удвои своя аванс, но Нвачукву бе спрян от гредата. В 64-тата минута Секулич излезе на чиста позиция. Ударът му обаче бе спасен от Георгиев с крак. Вячеслав Велев пък тества уменията на Бернат, който се справи безупречно. До края на мача така и не стигна до 100%-ов голов шанс.

ОЩЕ: Илиан Илиев избухна срещу БФС и намекна за голям трансфер в Черно море (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес