Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Край: Трансферът на Дюкенс Назон се провали, хаитянинът се завръща в ЦСКА

28 януари 2024, 15:37 часа • 1446 прочитания

Трансферът на нападателя на ЦСКА Дюкенс Назон в кипърския Пафос окончателно пропадна. Това съобщиха медията от Острова на Афродита - „Kerkida.net“. Преминаването на 29-годишният хаитянски национал в петия във временното класиране в Кипър бе считано за сигурно, но в последния момент сделката е пропаднала.

Сделката бе считана за сигурна

Както е известно, ЦСКА и Пафос преговаряха от доста време за трансфера на Дюкенс Назон. Двата клуба постигнаха договорка за всичко свързано със сделката като нападателят дори замина за Кипър. Там хаитянинът премина задължителните медицински прегледи и чакаше в местен хотел да бъде финализиран трансферът. Това обаче няма да се случи.

Дюкенс Назон

Назон вече е напуснал Кипър

„Поради причини, за които Пафос не носи отговорност, Дюкенс Назон няма да подпише договор. По време на престоя си в Кипър футболистът мина медицински прегледи и докато чакаше в хотел в Пафос бе уведомен, че сделката няма да се осъществи. Назон вече си замина. Най-вероятно той ще отиде в Турция, където се подготвя клубът, който държи правата му – ЦСКА“, написаха от „Kerkida.net.“

По-рано днес стана ясно, че Фернандо Каранга е оправил проблемите с документите си и вече пътува към лагера на ЦСКА.

 

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес