Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кога и къде да гледаме контролите на Левски и Лудогорец в Турция

24 януари 2024, 10:14 часа
Реклама

Българските грандове Левски и Лудогорец излизат днес в контролни срещи, които ще се проведат по време на подготвителните лагери на тимовете в Турция. За „сините“ това ще е четвърта проверка, докато за шампионите е първа.

Лудогорец – Олимпия Любляна: Начален час и ТВ

Лудогорец

Лудогорец ще изиграе първата си контрола на турска земя днес. Разградчани пристигнаха в югоизточната ни съседка преди повече от 10 дни, но до момента не направиха нито една проверка срещу друг тим. На 21 януари бе предвидена приятелска среща със Шахтьор Донецк, но тя пропадна заради поройни дъждове в Турция.

Днес „орлите“ ще срещнат словенския Олимпия Любляна. Двубоят стартира в 16:00 часа българско време. Мачът ще бъде излъчен на живо у нас. Каналът, който ще предава Лудогорец – Олимпия Любляна е Диема спорт 3.

Левски – Тузла Сити: Начален час и ТВ

Левски

Левски ще срещне днес босненския Тузла Сити. До момента момчетата на Николай Костов изиграха три контроли, в които записаха 3 загуби – от Вашаш, Олександрия и Дукажини. Срещата с Тузла пък ще даде възможност на столичани най-накрая да запишат един успех по време на подготовката си.

Двубоят между Левски и Тузла е днес от 16:00 часа. Срещата ще бъде предавана пряко в българския ефир. Каналът, който ще излъчва мача е Диема спорт 2. Ако нямате възможност да гледате Левски – Тузла НА ЖИВО, може да проследите двубоя в Sportlive.bg.

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: А защо Левски не (може да) върне Доктор Тиам?

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес