Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кирил Десподов: Играем на 150% за България, борим се за първо място

08 септември 2024, 21:18 часа • 1433 прочитания

Капитанът на българския национален по футбол Кирил Десподов не скри своето щастие от победата на "лъвовете" над Северна Ирландия в двубой от Група C3 на Лигата на нациите. Крилото на ПАОК заяви, че всички в тима на "трикольорите" играят не на 100%, а на 150%, и се борят за първото място.

Кирил Десподов: Всички бяхме on fire

„Мисля, че всички бяхме on fire. Добре изигран мач от наша страна, благодаря на хората, които ни подкрепиха. Пловдив е футболен град, знаех, че ще ни подкрепят, не само хора от Пловдив, имаше от цяла България“, започна Десподов след победата на България над Северна Ирландия.

Кирил Десподов

Мнението на Десподов след успеха над Северна Ирландия

„Доста търсихме гола през първото полувреме, вратарят им извади доста положения, две греди, радостни сме, че вкарахме и победихме. Второто полувреме излязохме по-прибрани, не излязохме напред да пресираме“, добави капитанът на "лъвовете".

„Можехме и да вкараме втори гол. Ще направим всичко възможно да победим другия месец Люксембург, даваме по 150% от себе си и правим всичко възможно да завършим първи в групата“, завърши Кирил Десподов.

ОЩЕ: Илиан Илиев след дълго чаканата победа: Има още много да градим, за да се борим за Световно първенство

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес