Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Янчев: Тук е моментът да покажем нашия дух и характер (ВИДЕО)

06 май 2023, 22:55 часа • 1287 прочитания

Старши треньорът на ЦСКА 1948 – Тодор Янчев, даде своето мнение след минималното поражение от Славия като домакин в двубой от последния редовен 30-ия кръг в efbet Лига. Той сподели, че двете равенства преди тази среща са внесли малко напрежение в отбора. Бившият полузащитник вярва, че в предстоящия реванш срещу Локомотив София за Купата на България „червените“ ще покажат истинското си лице.

„Неприятна загуба. Честитя победата на Славия. Падна едно надлъгване. Търсихме победата през целия мач. Трябва да отдадем дължимото на Славия – добре се защитаваха, затваряха пространствата. Трудно имахме голови ситуации. Един път ние вкарваме в последната секунда, сега те ни вкараха в края – това е играта“, заяви Янчев.

ОЩЕ: Юношите на ЦСКА 1948 спечелиха Купата на БФС след дузпи срещу Лудогорец

„Не бих казал, че имаме неуредици. Двете равенства може би внесоха малко напрежение в отбора, но това е част от футболния живот. Тук е моментът да покажем нашия дух и характер. Убеден съм, че в предстоящия реванш за Купата ще покажем нашето лице и ще се върнем на победния път. С оглед на последните резултати не можем да говорим за спокойствие от гола аванс, който имаме срещу Локомотив София от първия мач”, завърши старши треньорът на ЦСКА 1948.

По-рано днес "железничарите" завършиха наравно с Арда на стадиона в квартал "Надежда". Наставникът на тима Станислав Генчев разкри какво ще стори, ако президентът на клуба Иван Василев напусне ръководството.

ОЩЕ: Капитанът на Локо Сф: Отбор и щаб сме плътно зад г-н Василев (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес