Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Илиан Илиев с нова атака по БФС: Това показва какъв е респектът им към националния селекционер

13 август 2024, 13:33 часа • 724 прочитания

Националният селекционер на България Илиан Илиев за пореден път атакува един от своите работодатели – БФС. Наставникът на вицешампиона Черно море скочи на футболния съюз заради програмата на Първа лига. Илиев говори пред медиите след победата на варненци над Ботев Враца в двубой от четвъртия кръг на родното първенство.

Провалена среща вбеси Илиан Илиев

Илиев разкри, че на 16 юли е трябвало да присъства на специална среща на националните селекционери в Берлин, за да бъде обсъдено изминалото Европейско първенство в Германия. Той обаче не е могъл да присъства на събитието, тъй като БФС насрочи първия мач на Черно море от новия сезон за 19 юли. Илиев обърна внимание на факта, че варненци са изиграли 3 мача в рамките на шест дни, а също така, че срещите им са предимно в понеделник.

Георги Иванов - Гонзо

„В БФС са много чувствителни към това какво казвам“

„В БФС са много чувствителни към това, което казвам. Добре е да играем в понеделниците. Аз имах като треньор на 16-ти (б.р – юли) среща в Берлин - събираха всички национални селекционери за анализ на Европейското първенство. За съжаление, направиха програмата така, че да няма как да отида. Това показва какъв е респектът им към треньора на националния отбор“, изригна Илиан Илиев.

Наскоро Илиев отново избухна срещу БФС.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес