Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Хрантутник" обърна ЦСКА на санаториум – тренира за здраве и си получава заплатата

19 септември 2024, 12:05 часа • 2366 прочитания

Защитник обърна ЦСКА на санаториум. Става въпрос за левия бек Брадли де Нойер, който е ненужен в състава на Александър Томаш и в момента тренира единствено за здраве. Въпреки това той продължава да получава месечното си възнаграждение от „армейците“, тъй като има договор с клуба до лятото на 2025-та.

Брадли де Нойер изпадна в немилост в ЦСКА

Както е известно, Брадли де Нойер изпадна в немилост в ЦСКА в края на миналия сезон, когато бе изваден от състава от треньора Стамен Белчев заради системно нарушаване на дисциплината и липса на професионализъм в тренировъчния процес. След това нидерландецът бе реабилитиран от Томислав Стипич и дори започна подготовка с „червените“, но само след няколко дни отново бе натирен.

Брадли де Нойер

ОЩЕ: Учителят се завърна! Времето за игрички в ЦСКА изтече

Де Нойер дори не припарва до базата на „червените“

Колегите от „Тема спорт“ съобщиха, че Де Нойер въобще не припарва до базата на ЦСКА в Панчарево. Левият бек се готви индивидуално във фитнеса, но това не го притеснява, тъй като си получава редовно заплатата. В последните месеци шефовете на „червените“ на няколко пъти обявиха, че се водят преговори за прекратяването на договора на нидерландеца, но за момента няма развитие. Това означава, че има голяма вероятност ЦСКА да продължи да го хрантути до края на контракта му.

Наскоро стана ясно, че ЦСКА хвърля близо четвърт милион месечно за четирима ненужни.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес