Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Гриша Ганчев: Ще има пари за ЦСКА, нека всички са спокойни

21 ноември 2023, 14:42 часа • 1747 прочитания

Единият от собствениците на ЦСКА Гриша Ганчев успокои феновете на клуба, че има пари за „армейците“. Бизнесменът сподели отличната спортна новина в подкаста на „Код спорт“, което трябва да бъде излъчено днес. Създателите на предаването пуснаха кратко промо видео с участието на бизнесмена.

Гриша Ганчев е категоричен, че който, каквото е могъл, е откраднал от ЦСКА, а най-накрая се е наложило той да „плати сметката“. Босът на „червените“ допълни, че той и партньорите му са наяли доста средства в клуба до момента, но пари има и няма нужда от притеснения.

ЦСКА

Какво обясни Ганчев

„В Америка най-голямата чест е да кажеш от кое село си. А те моето село го разнасят всеки ден. И му правят реклама. Няма да се връщаме назад. Било то, каквото било. Каквото могли, откраднали - ок! Живи и здрави да са. Винаги се намира някой балък да плати. Откакто съм в ЦСКА, Инджов даде доста пари. Сега Дани е намерил нов съдружник. Младо момче като него. Те дават много пари и всичко си е в ред. Ще има пари за ЦСКА. Да ги успокоим“, каза Ганчев.

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: И Борислав Михайлов трябва да бъде изпран

 

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес