Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Греда за ЦСКА: Желан от "армейците" се събра с Роналдо

25 юни 2024, 22:08 часа • 3280 прочитания

Желаният от ЦСКА Хидайет Ханкич официално премина в елитния руски Ростов. Ботев Пловдив ще получи трансферна сума за босненския вратар, който от следващия сезон ще е съотборник на бившия футболист на Левски - Роналдо

Ханкич избра Ростов пред ЦСКА

Новината съобщиха от ръководството на "жълто-черните" на своя сайт. Ханкич пристигна при "канарчетата" през лятото на 2021 година и изигра 63 официални мача, като записа 22 сухи мрежи. С екипа на Ботев стражът спечели Купата на България през миналия сезон, бронзовите медали в Първа лига през сезон 2021/2022 и участва в Лигата на конференциите през лятото на 2022 година.

ОЩЕ: Ботев Пловдив продава вратар в Бундеслигата, „канарчетата“ прибират сериозна сума

ВАР-ът на Actualno

В последните дни се появи информация, според която ЦСКА се интересуваше от Хидайет Ханкич, който все пак е предпочел Ростов. Припомняме, че друг сигурен "нов" в редиците на "армейците" също избра друг клуб (подробности четете в линка).

Брахими също отлетя за Русия

Междувременно крилото на "канарчетата" Мохамед Брахими също ще заиграе в Русия. Той подсили Факел (Воронеж) и се превърна в третия футболист от родната Първа лига, който се присъединява към клуба след Дилан Мертенс и Раян Сенхаджи. Във Факел отлично познават качествата на Брахими, който бе в отбора под наем през пролетта на 2023 г.

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес