Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Германци извиват ръцете на ЦСКА за нападател

02 юли 2024, 12:47 часа
Реклама

Германският Кайзерслаутерн извива ръцете на ЦСКА за нападател. Става въпрос за 25-годишния офанзивен футболист на „лаутерите“ - Ричмънд Тачи. Това разкриха колегите от „Тема спорт“. Както е известно, шефовете на „червените“ отдавна следят ганаеца и искат да го привлекат, но за момента удрят на камък.

Кайзерслаутерн изкуствено „надува“ цената

Ричмънд Тачи е оценен на 800 хиляди евро, като от ЦСКА дори пратиха официална оферта. Ръководството на Кайзерслаутерн обаче е поискало доста по-висока сума за правата на 25-годишния играч.

Причината е, че шефовете на германския клуб не желаят да се разделят с него, тъй като нямат готов вариант за заместник на нападателя. Затова и те „надуват“ изкуствено цената на Тачи, а това не устройва българския клуб.

Ричмънд Тачи Кайзерслаутерн

Ричмънд Тачи направи добър сезон с Кайзерслаутерн

Ричмънд Тачи пристигна в Кайзерслаутерн през миналото лято от Падерборн срещу 300 хиляди евро. Той се представи на доста добро ниво, като записа общо 33 мача за „лаутерите“ във всички турнири, в които се отчете с шест попадения и осем асистенции. Освен на върха на атаката Тачи може да играе и по дясното крило на нападението.

Вчера пък стана ясно, че основен футболист на ЦСКА е подписал нов договор с клуба.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес