Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Георги Градев разкри името на още един кандидат за президент на БФС

21 февруари 2024, 12:35 часа • 2446 прочитания

Адвокатът по спортно право Георги Градев, който е кандидат за президент на Българския футболен съюз, разкри още едно име с амбиции да се кандидатира на изборния Конгрес на 15 март. Според Градев, новият кандидат за президент на БФС е Георги Гинчев.

Георги Гинчев се кандидатира за президент на БФС?

"Чакам с нетърпение да прочета програмата на Георги Гинчев - нов кандидат за президент на Български футболен съюз и да видя с кой екип смята да управлява. Ако Кралев и Мишев са му съветниците, най-добре да си стои вкъщи", написа Градев в профила си във Фейсбук.

Георги Градев

Кой е Георги Гинчев?

Георги Градев вероятно визира Гошо Гинчев - бивш футболист на Берое, Левски и Черно Море, който в миналото е бил част от екипа на бившия спортен министър Красен Кралев. Той е бивш член на УС на Левски и бивш спортно-технически директор на Берое.

По-рано Георги Градев намекна, че Георги Иванов – Гонзо също ще се кандидатира за шеф на БФС. Сред спряганите имена бе и това на бившия спортен министър Красен Кралев, но на този етап изглежда, че той няма да се кандидатира за шефския пост във футболната централа.

Междувременно бе издигната и кандидатурата на Михаил Касабов. Основният претендент за президентския пост в БФС Димитър Бербатов обаче се опълчи на кандидатурата на Касабов.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес