Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Генчев: Предпочитаме да има фенове на ЦСКА на дербито, но трябва да се съобразим с решението (ВИДЕО)

22 август 2024, 17:47 часа • 631 прочитания

Треньорът на Левски Станислав Генчев е категоричен, че „сините“ предпочитат да има фенове на ЦСКА на предстоящото Вечно дерби между двата тима. Той говори пред медиите преди мача с Хебър Пазарджик, като бе категоричен, че футболът е за хората и те трябва да могат да посетят срещата.

Левски ще излезе със становище

Станислав Генчев допълни, че скоро от Левски ще излязат със становище по казуса, но за момента трябва да се съобразят с решението на БФС. Той също така заяви, че не може да гадае дали ще има промяна в позицията на футболния съюз и трябва да изчакаме и да видим дали това ще се случи или не.

Гледахте на живо: Станислав Генчев преди мача с "Хебър" в Първа лига

🎙️🎥 Гледахте на живо: Станислав Генчев преди мача с "Хебър" в Първа лига #ВсичкиЗаедно #ЛевскиЕВечен #ИсториятаВдъхновява #ФланелкатаЗадължава

Posted by ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI on Thursday, August 22, 2024

„Трябва да има и гостуващи, и домакински фенове“

„От клуба ще излезем със становище за мача с ЦСКА - предпочитаме да има фенове. Отлагане на мача не е добър вариант за мен. Най-добрият вариант може би беше да се обърнат 8 и 10 кръг, но явно това е отпаднало и трябва да се съобразим с решението. Футболът е за феновете, казах го, трябва да има и гостуващи, и домакински фенове, разбира се. Само можем да гадаем дали ще има промяна в позицията на БФС, ще изчакаме и ще видим“, каза наставникът на Левски.

По-рано днес президентът на БФС Георги Иванов заяви, че централата не ощетява нито един клуб и Левски, и ЦСКА са равни.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес