Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ето защо хвърли маската: Мустафа Сангаре получил травма на мача с Лудогорец

19 август 2024, 10:24 часа • 576 прочитания

Новият любимец на "синята" публика Мустафа Сангаре е получил контузия по време на дербито от петия кръг на Първа лига между Левски и Лудогорец. Лекарският щаб на столичния гранд прави всичко възможно снажният таран да бъде на разположение на треньора Станислав Генчев за следващия двубой с Хебър.

Сангаре е получил травма срещу Лудогоец, но стисна зъби

Сангаре е усетил болки още през първото полувреме, но стисна зъби и остана на терена 76 минути, преди да бъде заменен от бразилеца Евертон Бала, пишат колегите от "Тема Спорт". Вероятно травмата също е допринесла за изнервянето на централния нападател в 69-ата минута, когато захвърли маската си.

ОЩЕ: Левски избухна срещу "безчинствата на ибрикчията" Георги Кабаков заради мача с Лудогорец

Пас към миналото

Мустафа Сангаре се надбягваше с противников състезател на "орлите" и след като загуби притежанието на топката, претендираше за нарушение в своя полза. Главният съдия Георги Кабаков не свири, което вбеси французина. Следващият двубой на "сините" е в петък, 23 август. Тогава те приемат Хебър. Срещата на „Георги Аспарухов“ започва в 21:15 часа. Лекарският щаб ще направи всичко възможно Сангаре да бъде на разположение на треньора Станислав Генчев за него.

ОЩЕ: След загубата от Лудогорец: Генчев каза за какво съжалява и заплаши с ново мощно дуо (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес