Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Елин Топузаков не знае дали бъдещето му е свързано с Левски (ВИДЕО)

11 юни 2023, 21:59 часа • 1526 прочитания

Наставникът на Левски Елин Топузаков заяви, че на този етап няма какво да сподели относно своето професионално бъдеще. Треньорът бе временно назначен на поста до края на сезона след оставката на Станимир Стоилов, а изглежда, че ръководството на "Герена" все още не е взело окончателно решение.

По-рано се появиха информации, че Левски ще бъде воден през новия сезон от сръбския наставник Саво Милошевич - нещо, което на този етап остава непотвърдено от клуба. Един от вариантите е Топузаков да стане помощник на Милошевич, а според други информации той може да стане шеф на детско-юношеската школа на Левски.

"Бил съм още няколко пъти в такава ситуация, по-конкретно три пъти. Аз съм рожба и дете на Левски, аз съм длъжен да се отзова във всеки един момент, без значение колко е напечено и трудно. Радвам се, че свършихме работа", каза Елин Топузаков след победата над Арда в баража за Европа.

Попитан за бъдещето си, Топузаков каза: "Наистина няма какво да ви споделя, ако трябва да бъда честен. Нека ръководството да прецени и реши. Надявам се, че в следващите дни ще има разговори и да се внесе повече яснота."

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес