Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Драгомир Драганов ще свири Вечното дерби, Волен Чинков с наряд на „Тича“

06 юни 2023, 12:39 часа • 1614 прочитания

Драгомир Драганов ще свири Вечното дерби между Левски и ЦСКА. Това реши Съдийската комисия към БФС днес. Двубоят е утре от 18:45 часа и ще се проведе на Националния стадион „Васил Левски“. Срещата е от последния 35-ти кръг на родната Първа лига и може да се окаже решаваща в битката за титлата.

Помощници на Драганов ще бъдат Диян Вълков и Христо Хаджийски. Отговорник за ВАР ще е Красен Георгиев, а негов асистент – Дениз Соколов. Интересното е, че Георги Кабаков, който бе спряган за съдията отговарящ за видеонаблюдението на Вечното дерби, не получи наряд за последния кръг на шампионата.

Волен Чинков

Волен Чинков пък получи наряд за двубоя между Черно море и Лудогорец. От Съдийската комисия бяха предвидили друг арбитър, но поради здравословен проблем той е отпаднал, а на негово място е назначен Чинков. Срещата ще се играе утре от 18:45 часа на стадион „Тича“ във Варна.

Помощници на Чинков в двубоя ще бъдат Георги Тодоров и Димитър Димитров. Отговорник за ВАР ще бъде Радослав Гидженов. Негов асистент ще е Георги Валентинов.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес