Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Директор на ЦСКА: Стипич има пълна свобода да води отбора и да налага визията си

23 август 2024, 10:18 часа • 604 прочитания

Треньорът на ЦСКА Томислав Стипич има пълната свобода да води отбора и да налага визията си. Това разкри един от изпълнителните директори на „армейците“ Стоян Орманджиев в интервю за колегите от „Мач Телеграф“. Той бе категоричен, че всички в клуба работят усилено да върнат тима на победния път и се надява това да се случи съвсем скоро.

Орманджиев за пореден път призова за търпение, тъй като в момента ЦСКА е „в период на преход“. Изпълнителният директор на столичния гранд допълни, че всички в клуба са наясно, че всеки ден може да им е последен, тъй като всичко зависи от резултатите и „единственият лек с незабавен ефект са победите“.

„Единственият лек с незабавен ефект са победите“

ЦСКА

„Спортните резултати са слаби, това е ясно и напълно разбираемо е недоволството на феновете. Нас също ни боли от недопустимата за ЦСКА игра в тези два мача. Още с идването си в ЦСКА бяхме наясно, че в началото ще страдаме. Критериите към ЦСКА винаги са били високи, каквито и трябва да останат. В момента сме в период на преход и колкото и банално да звучи, имаме нужда от търпение“.

„В нашия клуб обаче резултатите винаги са определящи. Мнозина в медиите, във форумите, в социалните мрежи говорят за оставки. Когато ти е делегирана отговорността да управляваш клуб като ЦСКА, знаеш, че всеки ден може да ти е последен и всичко в крайна сметка зависи от резултатите на терена. Когато са незадоволителни, следват промени, като във футбола единственият лек с незабавен ефект са победите“.

„Треньорът има пълна свобода да гради отбора и да налага визията си. Много голям брой футболисти бяха предложени и изгледани в рамките на два месеца. Една част от тях успяхме да изгледаме и на живо. Трансферният прозорец затваря на 2-ри септември. Дотогава всичко е възможно. Работим много, за да променим моментната ситуация. Изобщо не мислим, че тези слаби резултати ще продължат. Всички в клуба хвърлят усилия това да се промени и съм сигурен, че в най-скоро време ще видим позитивен ефект“, каза Орманджиев.

Вчера пък стана ясно, че ЦСКА ще опита да привлече пореден норвежец.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес