Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Динамо Батуми - Лудогорец: Кога и къде да гледаме реванша на "орлите" в Шампионска лига?

17 юли 2024, 09:23 часа • 3432 прочитания

Българският шампион Лудогорец продължава своята европриказка. Разградчани гостуват на Динамо Батуми в реванш от първия квалификационен кръг на Шампионска лига. "Орлите" са пределно мотивирани да достигнат до груповата фаза на най-елитния европейски клубен турнир.

ОБНОВЕНА: Лудогорец потрепери, но продължава напред в Шампионска лига (ВИДЕО).

Динамо - Лудогорец: Начален час и ТВ

В първата среща у дома "зелените" постигнаха категорична победа, която им осигури комфортен аванс. Грузинците обаче демонстрираха през второто полувреме, че могат да затруднят тима на Георги Дерменджиев. От друга страна Лудогорец ще играе с мисъл за предстоящото дерби с ЦСКА от първия кръг на Първа лига.

ОЩЕ: Боримиров: Знаем как се свири за Лудогорец, създадоха си организация в БФС (ВИДЕО)

ВАР-ът на Actualno

В колко часа започва Динамо - Лудогорец?

Сблъсъкът между Динамо Батуми и Лудогорец ще се играе тази вечер на стадион „Батуми Арена“ в Батуми, Грузия. Мачът е с начален час 20:00 българско време. Ако разградчани успеят да елиминират грузинците, ще срещнат Динамо Минск.

Коя телевизия ще предава Динамо Батуми - Лудогорец?

Мачът между Динамо Батуми и Лудогорец ще бъде предаван пряко в българския телевизионен ефир. Каналът, който ще излъчва срещата е Диема спорт. Ако нямате възможност да гледате двубоя, то може да проследите Динамо Батуми - Лудогорец НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес