Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Димитров категоричен: Абсолютно никаква дузпа за Германия! Гордея се с момчетата

11 октомври 2024, 21:41 часа • 917 прочитания

Селекционерът на младежкия национален отбор по футбол на България Александър Димитров категорично заяви, че според него е нямало абсолютно никаква дузпа за Германия. "Лъвовете" отстъпиха минимално пред Бундестима именно заради точното изпълнение от бялата точка.

Разликата е огромна, но България игра силно срещу Германия

“Разликата между България и Германия е огромна във всяко отношение. Поздравявам играчите. Изиграха много силен мач и доказаха за пореден път, че заслужават шансовете си. Абсолютно никаква дузпа - помага се на силния. Анализите ще ги оставим за след последния мач”, твърди Димитров след загубата на България от Германия

България U21

Младите трябва да играят повече в отборите си

"Доволен съм от реакцията. Гордея се, че работя с тези състезатели, казвал съм им го в очите. Футболното общество у нас трябва да се гордее и да има повече доверие в играчите. Позитивни и негативни анализи ще ги оставим след последния мач. Играем футбол, имаме цели 12 момчета, които могат да са база за следващия младежки отбор. Показаха за пореден път, че заслужават повече шансове в своите клубове", смята селекционерът на младежите.

ОЩЕ: Пълен хаос: Десет треньорски глави паднаха в 11 кръга в Първа лига

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес