Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЦСКА търси нов отбор на най-скъпата си покупка

30 юли 2024, 09:54 часа • 698 прочитания

Ръководството на ЦСКА търси нов отбор на най-скъпата си покупка за миналото лято – Матиас Фаетон. Това съобщиха колегите от „Тема спорт“. Както е известно, националът на Гваделупа пристигна при „червените“ преди старта на сезон 2023/24 от френския Гренобъл, но не успя да покаже качествата си и да убеди, че има място в тима.

Фаетон не успя да впечатли Стипич

Фаетон се представи доста посредствено и по време на лятната подготовка на ЦСКА. Крилото не спечели доверието на новия треньор Томислав Стипич и бе резерва на младия Петко Панайотов в дербито от първия кръг на Първа лига срещу Лудогорец. В мача срещу Хебър пък въобще не се появи в игра, което е индикация, че наставникът няма намерение да разчита на него.

Матиас Фаетон Георги Чорбаджийски

ЦСКА трудно ще си върне парите, които плати за Фаетон

Поради тази причина шефовете на ЦСКА ще се опитат да продадат Матиас Фаетон до края на лятото. Това няма да бъде лесна задача особено, ако „армейците“ искат да си върнат инвестираните над 1,5 милиона евро в привличането му. До момента крилото е записал общо 41 мача за „червените“ във всички турнири, в които е реализирал шест попадения и е направил 5 асистенции.

Вчера пък стана ясно, че дружеството "ПФК ЦСКА АД" вече е заличено и е в историята.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес