Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЦСКА преговаря с румънци за младежки национал

02 септември 2024, 11:50 часа • 484 прочитания

Ръководството на ЦСКА е влязло в контакт с колегите си от румънския Херманщад за евентуалния трансфер на младежки национал на северната ни съседка. Става въпрос за 21-годишния Янис Стоица. Това разкриха колегите от „Тема спорт“.

ЦСКА се опитва да уреди Янис Стоица

Както е известно, „армейците“ усилено търсят качествени футболисти, които да подсилят тима. Поради тази причина те са се спрели на лявото крило на Херманщад. Преговорите между двата клуба за правата на Стоица продължават и се очаква да приключат в следващите часове.

Кариерата на Янис Стоица

Янис Стоица е юноша на ФКСБ като преминава през всички формации преди да дебютира в първия отбор. В кариерата си е носил екипите още на Дунареа Калараси, Петролул, Меалоглобус, Слатина и Универсисатя Клуж, където е бил отдаван под наем.

В началото на февруари договорът на Стоица с ФКСБ изтече и не бе подновен. По този начин той се озова в Херманщад, където премина като свободен агент. До момента крилото има на сметката си 25 мача за тима във всички турнири, в които е реализира 7 попадения и е направил 2 асистенции. Стоица има договор с Херманщад до лятото на 2027-ма и е оценен на 1,2 милиона евро.

По-рано днес стана ясно, че ЦСКА може да привлече още един играч от Косово.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес