Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЦСКА подчини Арда в голово шоу с два обрата и завърши втори редовния сезон (ВИДЕО)

21 април 2024, 22:13 часа • 4030 прочитания

ЦСКА постигна изключително ценен успех с 3:2 при визитата си на Арда в двубой от 30-ия кръг на Първа лига. Зрителите на стадиона в Кърджали станаха свидетели на два обрата, а "армейците" завършиха редовния сезон на второ място с 63 точки - 1 пред третия Черно море. "Небесносините" пък са девети с 39 пункта.

Матай откри, но бивши левскари обърнаха

Възпитаниците на Стамен Белчев откриха резултата в 12-ата минута. Юрген Матай засече с глава центриране на Тибо Вион и матира Анатоли Господинов. Малко по-късно бившият футболист на Левски Борислав Цонев възстанови паритета, като завърши хубава атака на своя тим. След 120 секунди обратът бе факт.

ОЩЕ ОТ ПЪРВА ЛИГА: Ботев Пловдив размаза Локо София, скандал беляза мача! ЦСКА 1948 е извън топ 6 (ВИДЕО)

ВАР-ът на Actualno

Вратарите на двата тима блестят

Друга юноша на "сините" Станислав Иванов вкара за 2:1. Крилото се намираше на точното място, за да направи добавка. До края на полувремето опасности имаше и пред двете врати, но на Густаво Бусато му се наложи да демонстрира рефлекса си повече пъти. На старта на втората част стражът на Арда също показа уменията си.

"Викинги" носят победата на ЦСКА

В 58-ата минута Тобиас Хайнц се възползва от недостатъчно добра намеса в защитата на кърджалийци и изравни - 2:2. 8 по-късно един от другите норвежци Уилям Скаршем засече страхотно центриране на левия краен бранител Сейни Санянг за крайното 2:3.

ОЩЕ ОТ ПЪРВА ЛИГА: Левски победи трудно Берое и сложи край на негативната си серия (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес