Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЦСКА назначава бивш съотборник на Томаш и Филип Филипов

02 октомври 2024, 10:18 часа • 396 прочитания

Ръководството на ЦСКА ще назначи на работа в клуба бивш съотборник на треньора Александър Томаш и спортния директор Филип Филипов. Става въпрос за двукратния шампион на България с „армейците“ Галин Иванов. Това разкриха колегите от „Тема спорт“.

Галин Иванов става част от скаутското звено

Според информациите бившият централен защитник ще бъде назначен за скаут в клуба и ще се присъедини към екипа, ръководен от Иван Славов. Постът не е непознат за Галин Иванов, който изпълняваше същата функция и в ЦСКА 1948 между ноември 2021-ва и август 2023-та.

Галин Иванов

Кариерата на Галин Иванов

Галин Иванов бе един от любимците на феновете на ЦСКА преди години. Бранителят изигра общо 167 мача за тима във всички турнири, в които реализира шест попадения. Той също така бе капитан на „армейците“ в 118 двубоя.

С „червените“ бившият защитник спечели два пъти титлата на България, както и два пъти Купата на страната. След края на състезателната си кариера бе назначен за треньор в школата на ЦСКА. В края на март 2015-та дори бе за кратко начело на първия отбор след напускането на Стойчо Младенов.

Вчера пък стана ясно, че ЦСКА планира да привлече поне четирима нови през зимата.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес