Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЦСКА на Томаш се спука да пропуска, сгреши и загуби от Ботев Пловдив (ВИДЕО)

30 август 2024, 23:27 часа • 5869 прочитания

Александър Томаш дебютира с поражение начело на ЦСКА! "Армейците" отстъпиха с 0:1 на Ботев Пловдив в двубой от седмия кръг на Първа лига и допуснаха четвърта поредна загуба. Единственото попадение в срещата реализира Ехидже Укаки в 57-ата минута, възползвайки се от грешка на Християн Петров. "Червените" пропуснаха няколко прекрасни шанса, а най-много изтърва централният нападател Годуин Коялипу.

И Томаш не спря пропадането на ЦСКА!

Густаво Бусато трябваше да демонстрира рефлекс още в първите минути, за да отрази изстрел на Укаки от малък ъгъл. Символичните домакини отвърнаха с греда на Коялипу. Нападателят бе с гръб към вратата и се обърна майсторски, но сантиметри го лишиха от попадение. Двата отбора продължаваха да си разменят опасни положения.

ОЩЕ: ЦСКА взима звезда на Ботев Пловдив?

ВАР-ът на Actualno

Годуин Коялипу се спука да пропуска

Мараш, Скаршем и Хайнц пропуснаха, а в края на полувремето Годуин Коялипу отправи изключително опасен изстрел с глава, който не намери целта. През втората част възпитаниците на Александър Томаш търсеха усилено попадението. Нападателят на столичния гранд пропиля поредна възможност в 49-ата минута.

Ехидже Укаки е големият герой за Ботев Пловдив!

Устремът на ЦСКА бе спрян от фатална грешка на Християн Петров. При една спорна топка в центъра младият бранител прати кълбото право в краката на Укаки, който напредна и преодоля Густаво Бусато за 0:1. "Армейците" опитаха да отговорят, а по ирония на съдбата най-чистата ситуация се откри пред "грешника" Петров, чийто шут бе отразен от Бернат. В крайна сметка Ботев Пловдив удържа и се поздрави с успеха.

ОЩЕ: Станислав Генчев: ЦСКА е по-облагодетелстван от промяната на програмата (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес