Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бразилец отряза Лудогорец, не е доволен от заплатата

20 август 2024, 11:47 часа • 761 прочитания

Бразилски футболист е отрязал Лудогорец, след като не е останал доволен от предложената му заплата. Става въпрос за крилото на Вашку да ГамаЕрик Маркус. Това съобщи бразилската телевизия „NTV“. Все пак има шанс сделката да се осъществи.

Лудогорец иска крилото Ерик Маркус

Според информациите ръководството на Лудогорец е отправило официална оферта за привличането на Ерик Маркус. Тя е била на стойност 150 хиляди долара и е била за едногодишен наем на футболиста. Шефовете на Вашку да Гама са останали доволни от предложението и са го приели.

Преговорите продължават

Самият Маркус обаче не е успял да договори личните си условия с българския шампион. Причината е била месечното възнаграждение, което му е било предложено от Лудогорец. Според футболиста то е било незадоволително. Преговорите между двете страни продължават и е възможно разградчани да завишат заплатата на играча.

Кариерата на Ерик Маркус

20-годишният Ерик Маркус е юноша на Вашку да Гама като преминава през всички юношески формации на клуба преди да бъде качен в първия отбор през миналото лято. До момента той има 33 мача за представителния тим на бразилския гранд, в които е реализирал 2 попадения и е направил две асистенции. Той има договор с Вашку до лятото на 2027-ма като е оценен на 1,5 милиона евро.

По-рано днес стана ясно, че Лудогорец преговаря със сръбски треньор.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес