Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Браво: Левски с дарение за ботевградска болница

02 септември 2024, 16:51 часа • 480 прочитания

Левски ще направи дарение за болница в Ботевград. „Сините“ за закупят кувьоз за лечебното заведение, тъй като то има остра нужда от такъв апарат. Това съобщиха официално от един от грандовете на българския футбол.

От Левски разкриха, че ще закупят и дарят кувьоз за МБАЛ „Ботевград“. От клуба споделиха, че ще отделят средства за апарата, но също така ще дадат възможност и на феновете да се включат в инициативата като за целта ще бъде организиран специален търг.

Левски ще купи кувьоз за МБАЛ "Ботевград" 

💙 „ПФК Левски“, като най-голям клуб, у нас носи и социална отговорност, освен тази да радва феновете с изявите си на...

Posted by ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI on Monday, September 2, 2024

„ПФК Левски“, като най-голям клуб, у нас носи и социална отговорност, освен тази да радва феновете с изявите си на терена. Затова искаме да обединим сили с нашите привърженици и да подпомогнем различни каузи със сериозна обществена значимост“.

„За първа такава сме избрали да закупим и дарим кувьоз на МБАЛ „Ботевград“, където има остра нужда от подобно нещо. "ПФК Левски“ ще се включи с парично дарение, но освен това ще дадем възможност на нашите привърженици да участват чрез търг. Отбора на народа и народа заедно Очаквайте подробности за наистина специалните артикули утре!“, написаха от Левски.

По-рано днес стана ясно, че Левски търси играчи на две позиции.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес