Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ботев Пловдив набеляза вратаря на сензацията в Първа лига

13 септември 2024, 15:22 часа • 885 прочитания

Ботев Пловдив набеляза вратаря на сензацията в Първа лига през този сезон – Спартак Варна. Става въпрос за 24-годишния страж на „соколите“ Мартин Величков. Това разкриха колегите от „Тема спорт“. Според информациите вратарят е впечатлил треньорския щаб на „канарчетата“ с изявите си за варненци, както и преди това за Етър Велико Търново.

Ботев Пловдив усилено търси нов страж

Ботев Пловдив пък търси нов вратар, тъй като в момента в тима има трима футболисти на този пост – Ханс Кристиан Бернат, Матвей Игонен и Даниел Кайзер, но за момента те не се представят на достатъчно добро ниво. Поради тази причина треньорът на „жълто-черните“ Душан Керкез иска да привлече нов играч и се е спрял на Величков.

Мартин Величков

Ботев готви оферта за вратаря през зимата

Очаква се Ботев Пловдив да изпрати официална оферта за правата на Мартин Величков веднага щом зимният трансферен прозорец отвори. От началото на кампанията 24-годишният страж е изиграл 7 мача за Спартак Варна, в които е допуснал 5 попадения, но в пет двубоя е опазил мрежата си „суха“. Той има договор със „соколите“ до лятото на 2026-та, като е оценен на 300 хиляди евро.

Преди дни пък стана ясно, че Ботев Пловдив и общината трябва да закупят спешно скъпа техника за терена на "Колежа".

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес