Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ботев Пловдив готви нова порция внушителни трансфери

08 юли 2024, 11:49 часа • 1269 прочитания

Ръководството на Ботев Пловдив работи по осъществяването на нова порция сериозни трансфери. Този път "канарчетата" готвят продажба на свои футболисти в чужбина за сериозни суми. На изхода на "Колежа" са Уме Емануел и Димитър Папазов.

Ботев Пловдив ще продава млади таланти в чужбина

Информацията съобщават колегите от Sportal.bg., които са получили потвърждение от спортния директор на "жълто-черните" Артур Платек. Допълва се, че пловдивският клуб ще се раздели с още двама играчи, чиито имена обаче все още не са ясни.

ОЩЕ: Ботев Пловдив продава вратар в Бундеслигата, „канарчетата“ прибират сериозна сума

ВАР-ът на Actualno

Уме Емануел блесна за Купата на България

Нигерийското крило Уме Емануел се утвърди в титулярния състав на Душан Керкез и имаше основен принос за спечелената Купа на България. Той се разписа в първия полуфинал срещу ЦСКА, както и в двубоя за трофея срещу Лудогорец. Защитникът Папазов пък е юноша на Ботев. Той е само на 17 години, но вече има близо 20 мача за първия тим на "канарчетата".

Ботев впечатлява с покупки и продажби

До момента Ботев Пловдив впечатли с входящи трансфери. На "Колежа" акостираха централният нападател с опит в Бундеслигата Антъни Уджа, както и класният вратар Ханс Кристиан Бернат. Пловдивчани привлякоха в своите редици и младите българи Андрей Йорданов и Никола Илиев. Останалите нови са Алекса Мараш и Ален Корошец.

ОЩЕ: Наставникът на Ботев Пловдив: Не сме фаворити, но имаме шанс срещу Марибор

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес