Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бивши звезди на Левски се събират за шоу мач в Поморие

20 юни 2023, 18:32 часа • 1433 прочитания

Бивши футболисти на Левски, донесли много радост на привържениците на "сините" в близкото минало, ще гостуват в Поморие за приятелска среща с ветераните на местния клуб в събота, 24 юни, съобщи официалният сайт на софийския клуб.

Даниел Боримиров, Христо Йовов, Елин Топузаков, Георги Иванов, Александър Александров, Божидар Митрев, Станислав Ангелов, Валери Божинов, Емил Ангелов, Георги Чиликов ще бъдат част от шоу мача, който стартира от 19:00 часа на Градския стадион в Поморие.

Билетите са с цена 5 лева и се продават в официалния магазин на Левски, в мрежата на Eventim, както и онлайн. В деня на мача от 16:00 часа, пропуските ще бъдат налични и на касите на стадиона в Поморие.

"Част от левскарския уикенд край морето ще бъде и мобилният фен магазин, от където всеки желаещ ще може да закупи новата серия продукти от екипировката Adidas и артикули на любимия клуб. Той ще отвори врати от 11:00 до 13:00 часа на площада до читалището в крайморския град, а в 16:00 часа ще бъде разположен пред Централната трибуна на Градския стадион", добавиха още от лагера на Левски.

ОЩЕ: Валери Божинов ще става треньор - стартира треньорски курсове в НСА (СНИМКА)

Левскари, В събота, 24 юни част от „сините“ легенди донесли ни много радост в близкото минало ще гостуват в Поморие за...

Публикувахте от ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI в Вторник, 20 юни 2023 г.
Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес