Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бивш левскар: В България ми дадоха 1000 евро премия в дискотека и получих подарък момиче в 4 часа

28 октомври 2024, 20:16 часа • 1063 прочитания

Бившият централен защитник на Локомотив Пловдив и Левски - Аймен Белаид, върна лентата назад и си спомни за престоя си в България. 35-годишният тунизиец разказа култови истории от дните си в "черно-белия" тим с участието на тогавашния президент на "смърфовете" Константин Динев.

"Кой си ти?", премия в дискотека и проститутка: Историите на Белаид

"Подписах с Локомотив Пловдив, явих се преди първата тренировка в съблекалнята, а треньорът ми вика: "Кой си ти?".", започва цветущият разказа на Белаид в подкаста "Арена", цитиран от БТА. Впоследствие тогавашният наставник на "смърфовете" Александър Станков звънял на президента на клуба Константин Динев да пита дали имат такъв футболист.

ОЩЕ: БФС глоби два отбора с по 5 хиляди лева, Левски ще плаща за "любимото" провинение

Пас към миналото

1000 евро премия в дискотека

След един от първите мачове тунизиецът отива на дискотека със съотборници. "Президентът винаги беше с 3-4 коли с охранители, преди него бяха убили двама президенти на Локомотив. Клубът беше известен с това. Накараха ме да отида в нощния клуб, имах двама съотборници, които говореха френски. В дискотеката Динев дал 1000 евро премия на ръка на Белаид и го попитал дали си е харесал момиче.

Подарък - жена в 4 часа на вратата

"Аз не пожелах, не бива да се смесват нещата и след половин час си тръгнах. В 4 часа сутринта се звъни на стаята ми в хотела и идва момиче, подарък от президента. Казва ми, че не бива да отказвам, за да не го обидя. Аз обяснявам, че съм в клуба съвсем за малко. Казах й, че може да остане за час-два в лоби бара на хотела и да си тръгне. В този клуб останах 12-13 седмици. Пристигнах през октомври, през зимата вече бях в Левски София", спомня си Аймен Белаид.

ОЩЕ: Г-н Генчев, "навсякъде беше синьо", но титлата вече започна да зеленее

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес