Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бивш капитан на ЦСКА поздрави Карабах за боя над Лудогорец

16 август 2024, 16:05 часа • 2277 прочитания

Бивш капитана на ЦСКА поздрави Карабах за боя, който азербайджанският тим хвърли на Лудогорец в реванша от третия квалификационен кръг на Шампионска лига. Става въпрос за Борис Галчев, който изведе „армейците“ с лентата при триумфа им за Купата на България през сезон 2015/16, когато българският гранд бе във „В“ група.

Лудогорец отнесе сериозен пердах от азерите

Както е известно, Лудогорец отнесе сериозен пердах от Карабах, след като бе разгромен с категоричното 7:2 насред Разград. Тежкото поражение изхвърли българския тим от Шампионска лига и сега „орлите“ ще пробват да се класират за групите на втория по сила турнир на Стария континент – Лига Европа. Ден след срамната загуба пък Георги Дерменджиев бе уволнен от поста си треньор на Лудогорец.

Браво , Карабах.

Posted by Борис Галчев on Tuesday, August 13, 2024

„Браво, Карабах“

Загубата на Лудогорец от Карабах явно доста се е харесала на Борис Галчев, който използва социалните мрежи, за да поздрави съперника на родния шампион за представянето. Той написа кратко: „Браво, Карабах“.

В кариерата си Галчев има общо 123 мача за ЦСКА във всички турнири, в които е реализирал 8 гола и е направил 22 асистенции. Той е двукратен носител на Купата на България с „червените“, а веднъж триумфира и със Суперкупата.

По-рано днес пък стана ясно, че ЦСКА ще извади милион евро за нападател, крило и защитник.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес