Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бивш ас на Левски призна: Повръщах от напрежение преди финала за Купата с ЦСКА (ВИДЕО)

22 октомври 2024, 17:55 часа • 580 прочитания

Бившият полузащитник на Левски Георги Миланов гостува в подкаста "Код Спорт", където върна лентата назад до паметния финал за Купата на България между "сините" и ЦСКА на 15 май 2022 година. Техничният футболист призна, че е повръщал преди двубоя, и определи победата като "най-голямата" в своята кариера.

"Победата срещу ЦСКА за Купата е най-голямата в кариерата ми"

"Винаги съм си мечтал да играя Вечното дерби. Макар че имам опит в дербита, това е много различно. В първия ми мач ЦСКА беше фаворит и имаше по-добра селекция. Ние бяхме отбор на 2 месеца. Финалът за Купата беше кулминацията. Тогава феновете изкупиха билетите за секунди", спомни си Миланов.

ОЩЕ: След Вечното дерби: БФС прибира над 16 хиляди лева от Левски и ЦСКА

ВАР-ът на Actualno

Георги Миланов си спомни за вечните дербита

"Само аз и Драган Михайлович бяхме по-опитни. На мен ми беше кауза да спечелим този мач. 3 дена преди мача тръпката за мен беше огромна. Колкото и опит да имаш, зарядът е огромен. Никога не съм спекулирал с това, но сега ще го кажа. Феновете на Левски са нещо велико!", не пропусна да подчертае халфът.

"Преди мача за Купата с ЦСКА повръщах от напрежение в съблекалнята. Знаех, че ако падна, това ще е голям провал. Бюджетът им бе 3 пъти по-голям от нашия. Г-н Стоилов направи селекция с 2.50. После взеха милиони за тази селекция. След последния съдийски сигнал усетих, че това е най-голямата ми победа в кариерата", завърши историята си Георги Миланов.

ОЩЕ: Майкъла: Съдията не даде 1000%-ова дузпа за ЦСКА

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес