Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Безгрешни Локо Пловдив и Черно море разместиха челото в efbet Лига (ВИДЕО)

26 август 2024, 23:26 часа • 2734 прочитания

Отборите на Локомотив Пловдив и Черно море успяха да запишат победи в мачовете си от шестия кръг в efbet Лига. С успехите си двата тима направиха размествания в първата шестица, като "смърфовете" излязоха на пета позиция, а "моряците" вече са втори.

Локомотив Пловдив измъкна трудна победа над Септември София

Локо Пловдив победи трудно Септември София с 3:2 като гост. Виктор Очай даде аванс на Септември в края на първата част, но "смърфовете" обърнаха резултата в средата на второто полувреме с голове на Мартин Хайдаров и Мартин Паскалев.

В 76-ата минута Кубрат Йонашчъ успя да изравни за домакините, но шест минути по-късно Димитър Илиев донесе победата на тима на Любослав Пенев. Така "железничарите" записаха трета победа от началото на сезона, като имат 10 точки от възможни 18.

Черно море разби Крумовград

Черно море бе далеч по-убедителен срещу Крумовград, побеждавайки с 3:0 като домакин. Васил Панайотов се разписа в края на първата част, а през втората попадения добавиха Цветомир Панов и Мазир Сула. Така Черно море записа четвърта победа през сезона и е с 13 точки - на 2 зад Левски.

"Моряците" се изравниха по точки с градския съперник Спартак Варна, който взе скалпа и на Ботев Пловдив.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес