Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Без повече трансфери на конвейер в Левски: Станислав Генчев отказал куп предложени футболисти

04 юни 2024, 10:54 часа • 1319 прочитания

Наставникът на Левски Станислав Генчев е отказал куп предложени имена за лятната селекция на отбора, съобщава "Тема Спорт". Ръководството на клуба е предложило на Генчев няколко футболисти, но новият треньор е бил категоричен, че не иска играчи, за които не е убеден в качествата им.

Левски търси качество, а не количество

Станислав Генчев иска футболисти, които ще бъдат подходящи за неговия стил на игра. Наскоро той заяви, че качеството е приоритет и няма да се прави селекция, ако няма подходящи футболисти на пазара. "В момента в отбора има много добри футболисти, но са малко тези, които правят разлика", сподели той.

Станислав Генчев

Станислав Генчев отказва играчи със съмнителни качества

На "Герена" продължават да предлагат имена на Генчев, но той и неговите помощници преценяват дали даден играч е подходящ за Левски. Припомняме, че "сините" вече привлякоха един нов футболист - Майкон, който играе като ляв бранител.

Иначе в Левски очакват още халфа на Хебър Ангел Бастунов, а усилено се спекулира, че в отбора ще акостира и нападателя на Крумовград Алекс Колев. Станислав Генчев иска да привлече в Левски и още един играч от бившия си клуб - Серкан Юсеин.

Междувременно се появиха информации, че Ангел Бастунов може и да поеме към чужбина, вместо към Левски.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес