Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Антон Недялков: Победата срещу Динамо Батуми е задължителна

09 юли 2024, 15:44 часа • 1475 прочитания

Капитанът на Лудогорец Антон Недялков също говори пред медиите преди утрешния мач на "орлите" срещу Динамо Батуми от първия квалификационен кръг на Шампионска лига. Той сподели за настроението в тима и очакванията към двубоя.

"Всички чакат тези мачове"

"Всички футболисти чакат цяла година тези мачове", каза Недялков. "Трябва да победим. Не можем да правим сравнения, защото всяка година е различна и тръгваме по различен начин. Идват нови играчи, но задачата е да се класираме за груповата фаза на дадените турнири."

Недялков коментира и ситуацията в грузинския отбор, след като националния отбор на страната се представи страхотно на Европейското първенство, достигайки до елиминационната фаза на турнира при дебюта си.

Доброто представяне на Грузия на Евро 2024 вдъхновява Динамо Батуми

Антон Недялков

"Националният отбор на Грузия се представи много добре, а това ще е допълнителна мотивация за Динамо. Динамо играе много бързо с топката и пренася много бързо в предни позиции. Имат стил на игра и това им носи успех. Ако сме мотивирани и дисциплинирани, не би трябвало да имаме проблем."

"Всичко върви по план. Направих доста добра подготовка и се надявам да нямам повече подобни тежки препятствия. Надявам се да играя и да помогна на отбора", добави още Недялков.

Лудогорец ще посрещне тима на Дунамо Батуми утре от 21:00 часа на Лудогорец Арена.

ОЩЕ: Дерменджиев: Лудогорец има високи цели, Динамо няма с какво да ни изненада (ВИДЕО)

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес