Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Александър Колев: Има разговори с Левски, но сме далеч от подпис

10 юни 2024, 10:39 часа • 877 прочитания

Голмайсторът на Първа лига за изминалия сезон - Александър Колев, призна, че води преговори за трансфер в Левски. Нападателят на Крумовград се надява, че ще се стигне до споразумение между двата клуба, но и призна, че на този етап е далеч от подпис със "сините".

Александър Колев преговаря с Левски

"Ще излъжа, ако кажа, че няма разговори с Левски. Има, но малко натоварващо ми идва да се пише всеки ден, за 90% от информациите, които са написани, аз не знам. Има разговори с Левски, но ще видим какво ще се случи. Не знам дали ръководството са се разбрали, утре не подписвам, ако това ме питате", каза Колев.

ОЩЕ: "Ако Левски вземе 200 000 евро за Асими Фадига, на "Герена" трябва да вдигнат банкет" (ВИДЕО)

Александър Колев

Левски и Крумовград искат трансферът да се случи

"Преговори има, ще видим докъде ще ги докараме. Мисля, че ако всичко е наред, дай боже да се случат нещата, желанието и на двете страни е да се случат нещата. Да, имам няколко оферти от чужбина, които коментира с Крумовград. За мен и моето семейство е да остана в София, тъй като имам две деца, малкият трябва да почва училище."

"Ще видим какво ще стане, сега е време за малко почивка. Нещата още са далеч от подпис. Засега се пишат спекулации", добави още Александър Колев, който изигра 33 мача през миналата кампания, в които отбеляза 15 гола и даде 5 асистенции.

Колев е юноша на Левски. Любопитен факт е, че в контролата на България срещу Румъния всички титуляри на Илиан Илиев имаха допир с Левски или ЦСКА, като един от тях бе и самият Колев.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес