Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Сашо Везенков: Златев каза, че трябва да сме контролируеми на пейката

29 май 2014, 20:11 часа • 11431 прочитания

Аз повече с Тити Папазов няма да говоря. Това обеща изпълнителният директор и треньор на Лукойл Академик Сашо Везенков пред news7, минути след победата на тима му със 106:99 над „Левски”.

„В таймаута вкарахме играчи, които могат да шутират. Но при 106 точки трябва да се направи анализ на защитата. Иван Ценов подаде оставка, защото се обиди от Тити. Аз казах, че съжалявам за постъпката си. Повече няма да говоря с Тити. Той където се появи има скандали. Гледам си моята работа. Александър Янев е професионалист и показа какво може. Чака ни още един, много важен мач в събота. Трябва бързо да забравим днешния мач. Ние треньорите сигурно също помагаме за обстановката в залата, защото феновете гледат нас. Говорих с нашия президент Валентин Златев и се разбрахме, че не е правилно това, което направихме ония ден. Нашата пейка трябва да е контролируема”, коментира Везенков.

Колегата му Тити Папазов пак се опита да направи скандал, но никой не му обърна внимание. След края на мача той отиде на съдийската маса да се разправя.

 

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес